Menu

Gerechten voor de maandag

Ontbijt

Havermout met bessen en amandelen

300 kcal per portie

Lunch

Sneetjes volkorenbrood met avocado en eiersalade

550 kcal per portie

Diner

Quinoa salade met Gegrilde groenten

350 kcal per portie

Gerechten voor de dinsdag

Ontbijt

Griekse yoghurt met honing en walnoten

250 kcal per portie

Lunch

Kipfilet Wraps met Hummus en Groenten

400 kcal per portie

Diner

Gegrilde Zalm met Citroen en Dille

300 kcal per portie

Gerechten voor de woensdag

Ontbijt

Fruit smoothie
(1 banaan, aardbeien, magere melk en chiazaad)

200 kcal per portie

Lunch

Eiwrap met Spinazie en Feta

250 kcal per portie

Diner

Gegrilde Kip Caesar Salade

380 kcal per portie

Gerechten voor de donderdag

Ontbijt

Volkoren toast (2 sneetjes) met avocado en tomaat

350 kcal per portie

Lunch

Courgettenoedels met Pesto en Cherrytomaten

280 kcal per portie

Diner

Gevulde Paprika's met Kalkoen en Quinoa

280 kcal per portie

Gerechten voor de vrijdag

Ontbijt

Magere kwark met noten en een snufje kaneel

300 kcal per portie

Lunch

Koude Quinoa met Cherrytomaten en Vruchten

350 kcal per portie

Diner

Geroosterde Zoete Aardappel en Zwarte Bonen Burrito

400 kcal per portie

Gerechten voor de zaterdag

Ontbijt

Eiwitomelet met groenten

200 kcal per portie

Lunch

Volkoren Pita met Gegrilde Groenten en Hummus

300 kcal per portie

Diner

Vrije keuze óf uit eten

<750 kcal per portie

Gerechten voor de zondag

Ontbijt

Chiazaadpudding met vers fruit

250 kcal per portie

Lunch

Griekse Couscoussalade met Komkommer en Tomaat

320 kcal per portie

Diner

Boerenkool en Linzensoep

250 kcal per portie