Menu

Gerechten voor de maandag

Ontbijt

Eiwitomelet met groenten

300 kcal per portie

Lunch

Pannenkoek van banaan, ei en havermout

350 kcal per portie

Diner

Spaghetti Aglio e Olio met Garnalen

450 kcal per portie

Gerechten voor de dinsdag

Ontbijt

Magere kwark met noten en een snufje kaneel

300 kcal per portie

Lunch

Courgettenoedels met Pesto en Cherrytomaten

280 kcal per portie

Diner

Gevulde Portobello Champignons met Quinoa en Feta

220 kcal per portie

Gerechten voor de woensdag

Ontbijt

Volkoren toast (2 sneetjes) met avocado en tomaat

350 kcal per portie

Lunch

Eiwrap met Spinazie en Feta

250 kcal per portie

Diner

Gegrilde Groenten Wrap met Hummus

230 kcal per portie

Gerechten voor de donderdag

Ontbijt

Chiazaadpudding met vers fruit

250 kcal per portie

Lunch

Volkorencrackers (4 stuks) met Hüttenkäse

220 kcal per portie

Diner

Zalmfilets met Avocado Salsa

350 kcal per portie

Gerechten voor de vrijdag

Ontbijt

Griekse yoghurt met honing en walnoten

250 kcal per portie

Lunch

Sneetjes volkorenbrood met ham en kaas

550 kcal per portie

Diner

Kippenballetjes in Tomatensaus met Volkoren Pasta

340 kcal per portie

Gerechten voor de zaterdag

Ontbijt

Havermout met bessen en amandelen

300 kcal per portie

Lunch

Kipfilets Wraps met Hummus en Groenten

400 kcal per portie

Diner

Vrije keuze óf uit eten

<750 kcal per portie

Gerechten voor de zondag

Ontbijt

Fruit smoothie
(1 banaan, aardbeien, magere melk en chiazaad)

200 kcal per portie

Lunch

Koude Quinoa met Cherrytomaten en Vruchten

350 kcal per portie

Diner

Romige Pompoensoep met Geroosterde Kikkererwten

280 kcal per portie